Inoperància del sistema, justícia veïnal al barri del Carmel.

Inoperància del sistema, justícia veïnal al barri del Carmel.

La zona de barri del Carmel, entre els carrers de Llobregós, Murtra i Sigüenza patia els robatoris, furts i amenaces d’un grup de magrebins delinqüents habituals que havien ocupat un local al passatge de Sigüenza.

Furts a tendes, robatoris amb intimidació fent servir estisores per amenaçar a les víctimes i amenaces sovintejaven a la zona.

Als lladres, com sempre, se’ls va detenir uns quants cops, però amb la “justícia” que tenim a casa nostra passava el que passava, un dia i al carrer …. la gent al barri s’anava escalfant de mica en mica.

Els cartells, que si aneu encara podeu veure als balcons del carrer Murtra, reclamant solucions, les queixes a regidoria i les denúncies veïnals no servien de res.

La gota que va fer vessar el vas, va ser el furt d’un mòbil a un veí del mateix passatge de Sigüenza, ben al costat d’on es troba el local ocupat per aquests malfactors.

A la tarda del dia cinc, un grup de veïns, farts de la indefensió i de ser víctimes d’aquesta trepa va decidir fer justícia, la que no trobaven fent les coses “legalment”, i va anar a la porta del local (les imatges del fet són a l’enllaç que pengem)

Al matí de l’endemà, dia sis, dos dels individus del grup van marxar del local i sembla que han “desaparegut” de la zona, ben segur que els que romanen al local s’ho pensaran dos cops abans de seguir amb les depredacions.

Agradi més o menys en les formes, la gent del barri no ha fet res més que defensar-se enfront l’abandonament de “les institucions”, sempre més preocupades dels “drets” dels lladres que dels de la gent honrada. De fet la cosa va més enllà de legalismes, quan el govern no protegeix a la població, aquesta té el dret de fer el que toca i defensar-se.

Amb la seguretat no s’hi juga.

SOM Catalans.

https://elcaso.elnacional.cat/…/video-assalt-local-ocupat-l…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.