“INTEGRACIÓ ACTIVA”, EL NOU ABSURD IMMIGRACIONISTA.

“INTEGRACIÓ ACTIVA”, EL NOU ABSURD IMMIGRACIONISTA.

He vist que alguns comencen a defensar l’errònia i desastrosa fórmula per “gestionar” la immigració, ni més ni menys ens parlen “d’integració activa”. És el que passa quan no t’atreveixes a dir les coses clares i el tu únic objectiu polític és ser acceptat com un més, és el terror polític i personal a dir les coses pel seu nom.
Com que el tema no dóna per a més, serem clars i concisos.

-Defensar la “integració activa” vol dir no saber absolutament res del comportament sociològic de les masses immigrants extraeuropees ni de les seves repetides conductes en els darrers 40 anys. A més a més significa actuar “activament” per la seva suposada integració, i això vol dir dedicar ingents quantitats de diners, que en els pressupostos respectius no poden sortir més que de retallar els diners destinats als autòctons.
Treure diners als catalans per intentar l’absurd d’integrar els immigrants. Genial.

-Defensar la “integració activa” és estar a favor de l’arribada d’immigrants “a integrar activament”, és a dir, s’està a favor de la immersió demogràfica, de la minorització del nostre poble i d’afavorir-la amb polítiques actives que són un reclam per a l’arribada de més i més immigrants.

-Per últim, aquesta “estratègia” comporta situar-se als antípodes de les nostres polítiques perquè és posicionar-se en contra de la defensa del poble i la identitat de Catalunya.

Enric Ravello.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.