Jo en vull encara més que tu.

Jo en vull encara més que tu.

El ministre Escrivà va fer aprovar l’any passat el que en resum era una regularització encoberta, aquestes mesures vam comportar una modificació del reglament d’estrangeria (per convertir-lo encara més, en una rentadora de regularitzacions) que contemplava “l’arrelament per formació”. De fet, ara la vol “flexibilitzar” encara més.
Com tot plegat sembla que no accelerava suficientment la immigració, surt la Yolanda Díaz, ministre de treball, i diu que “no n’hi ha prou” i proposa directament una regularització massiva que hom sap que és la millor manera de “fer desaparèixer” il·legals de l’estadística … fins a la propera.

La veritat és que no se n’amaguen, sembla que la baralla està entre els que volen immigració a dojo .. I els que en volem encara més.

La substitució laboral, un vector més del conjunt que engloba la substitució poblacional, “avança adequadament” i mentrestant testem vivint una campanya electoral en la qual ningú gosa ni esmentar-ho.

https://www.elnacional.cat/oneconomia/ca/economia/treball-prefereix-regularitzacio-massiva-immigrants-escriva-formacio-baixa-qualitat_1027299_102.html?s=09&fbclid=IwAR3k6-W0YBEIlHbj20IJWAKP_gL1qNsPpmX1-SHUXt77isZZyMHuMubPgns

No hi ha comentaris

Publica un comentari