Judici contra UCFR pels fets del dia de sant Jordi

Judici contra UCFR pels fets del dia de sant Jordi

Aquest matí, als jutjats de Vic s’ha celebrat el judici contra el membre d’UCFR, Steve Cedar, pels fets del dia 23 d’abril. L’advocat que representava a SOM catalans li ha demanat presó i un ordre d’allunyament durant sis mesos d’Ester Gallego, presidenta de SOM catalans.

La defensa de l’acusat ha tingut un baix nivell, limitant-se a intentar entabanar a la nostra gent amb paranys dialèctics, de fet poca cosa més tenien al seu abast. Pes descomptat i amb una falsa humilitat, tan falsa com plena de presumpció, han pretès que la seva labor és informar a la gent i obrir-li els ulls davant el racisme (és a dir, tot els que “ells” dictaminen que ho és) …es veu que la gent, el poble en definitiva, som infants que “necessitem” que vinguin aquests arreplegats plens d’odi i baixa rancúnia a “obrir-nos els ulls”… Bastant patètic tot plegat.

El fet ja ha tingut repercussió mediàtica i ha estat publicat a diaris digitals com “la directa” i “nació digital”, enllaços que no adjuntem perquè no deixen de ser pamflets de propaganda amb una imparcialitat que brilla per la seva absència.

Des de SOM catalans estem satisfets, més enllà d’una sentència condemnatòria difícil (perquè en aquests casos es tracta de la paraula d’uns contra els altres) aquesta gentola s’ha de fer a la idea que d’ara endavant cap agressió, cap coacció, quedaran sense resposta. Denunciarem les vegades que faci falta i acabaran a judici.

La impunitat d’aquests grupuscles, servidors indirectes del sistema mundialista proimmigracionista i anticatalà, s’acabat.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.