La Barcelona insoluble.

La Barcelona insoluble.

El govern de Catalunya en general però especialment el dels “podemites” que governen Barcelona, fa anys que va venent un producte artificial, compost per un conglomerat nefast. És el “Barcelona ciutat refugi-volem acollir-casa nostra casa vostra ….” i tot aquest batibull bonista, que esbombat “urbi et orbe” ha generat un augment exponencial de l’efecte crida general.

Aquí ens ha vingut de tot, d’arreu i en quantitat. Uns pocs refugiats autèntics (però que un cop finalitzat el motiu pel qual se’ls va admetre tampoc retornen, ni se’ls fa retornar, a casa seva) perduts entre milers i milers d’immigrants econòmics (sense possibilitat de feina), MENAS, falsos refugiats “rebotats” d’altres estats europeus, delinqüents professionals, lladres de temporada, terroristes islamistes, criminals reclamats d’altres països i rodamons varis.

Ara, amb el problema del “coronavirus”, toca fer-se un bany de realitat, .. Un bany al qual es negaran “els nostres governats” (de fet són bastant “bruts”) mentre augmenten la magnitud del col·lapse. Ens farciran, encara més, d’impostos, en retallaran prestacions i ajuts i faran el que faci falta per mal mantenir la seva dèria bonista d’un món xupi-guai.

Senyors!!, cal dir-ho ben clar, Barcelona … Catalunya no són una ONG. L’obligació del govern d’un país o d’una ciutat és vetllar per la seva gent, pel seu poble, pels seus ciutadans, punt.
Ni ciutadans del món, ni poble de pobles, que ja n’hi ha prou de tanta bajanada.

Recuperem el sentit comú.
Primer els nostres.

SOM Catalans, estem disposats a fer el que cal fer.

https://www.elperiodico.cat/…/la-ciutat-refugi-entra-en-col…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.