La bomba demogràfica.

La bomba demogràfica.

Un article que mostra la crua realitat demogràfica que, val a dir, a Catalunya és encara una mica pitjor que a la resta de la península.

Poc a dir excepte que en una part de l’article s’afirma –“De las mejores tasas de natalidad de Europa se pasó a las peores sin explicación convincente.

Sí que hi ha una explicació, que és la suma d’un seguit de factors, la precarització del treball i l’atur, la inestabilitat social i el sorgiment d’una mentalitat egoista de tipus lliberal entre d’altres en són els principals culpables.

Tanmateix val a dir que el govern ja va ser informat a partir de 1982 del problema i mai han fet res una mica seriós (ni per descomptat la Generalitat tampoc) per implementar polítiques natalistes de llarg termini, han preferit amagar el cap i omplir-nos d’immigració, que més que retardar el problema n’ha estat un agreujant.

Per a SOM catalans el més important de tot és la supervivència del poble i sense fills no hi ha poble, així de clar.
La implementació de subsidis i rebaixes d’impostos per fills, les ajudes directes i facilitar de veritat la conciliació familiar serien només les primeres passes per revertir la situació, cal fer-ho, perquè ens hi va la mateixa vida de Catalunya.

Tinguem-ho clar, repetim-ho. No fills, no país.

https://cincodias.elpais.com/…/midin…/1513620244_600299.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.