La Catalunya esperpèntica.

La Catalunya esperpèntica.

Escoltant las bajanades de la candidata dels cupaires, una tal Changue, mulata de guineà i espanyola, sobre els “esclavistes catalans”, les nostres tradicions racistes com els gegants, el seu “Catalunya terra del primer que s’hi instal·li”, el “som terra de diversitat” i la resta de la bateria de mantres del bonisme destructor cupaire …. ens va passar del cap de mirar com són les lleis per accedir a la nacionalitat de la terra del seu pare, i heus aquí que ….

Per accedir a la nacionalitat equatoguineana (a qui aquesta mena d’aventura iniciàtica li pugui interessar) has de residir Guinea QUARANTA ANYS i complir els TRETZE (val la pena de fer-hi un ull) requisits que s’especifiquen a l’article 8 de la llei, en canvi, aquí als equatoguineans els hi donen amb DOS anys de residència.

Altres “curiositats” de la llei, per accedir a la nacionalitat d’aquest estat dictatorial cal tenir com a mínim uns dels dos progenitors del país (tindrà ella, així doncs, la nacionalitat guineana?)

Més cireretes de la llei, si has nascut a Guinea de pares estrangers, es pot optar a la nacionalitat a partir dels DIVUIT ANYS sempre que tinguin una residència continuada d’almenys DEU ANYS anteriors.

En resum, és una llei que contempla tant el ius sanguinis com els ius solis, però absolutament restrictiva pel que fa a l’adquisició de la nacionalitat …. Valdria més que la Changue aquesta anés a la terra del seu pare i es dediqués allí a “corretgir el racisme i la xenofòbia” a Guinea, així deixaria d’emprenyar i fer el ridícul a Catalunya, que, sigui dit, tampoc és la terra de la seva mare.

Cupaires … la brossa putrefacta de Catalunya.

Adjuntem la “ley 3/2011 de fecha 11 de julio reguladora de la nacionalidad ecuatoguineana.

No hi ha comentaris

Publica un comentari