La Catalunya que no volem.

La Catalunya que no volem.

“Assalt violent al carrer de Girona de Castellfollit de la Roca al voltant de les 6 d’aquesta matinada quan dos lladres d’origen magrebí varen aprofitar per assaltar la víctima de 60 anys i que viu sol, quan sortia de casa seva a passejar el gos. Un cop dintre l’habitatge els lladres varen lligar i colpejar l’home.”

Malauradament aquest és el pa nostre de cada dia.
Des SOM catalans ho diem ben clar: PROU D’IMPUNITAT!
L’augment de la delinqüència a casa nostra està intrínsecament lligat a l’augment de la immigració. Les dades parlen per sí mateixes.

Des SOM catalans, aplicarem un programa de xoc i sense permissivitat amb la delinqüència: tot immigrant, legal o il•legal, condemnat per delicte serà expulsat immediatament (a les nostres presons, quasi el 50% dels presos són immigrants, amb el que això comporta de despeses), aplicació ferma del codi penal i establir les reformes adients, especialment per fer complir l’agreujant de reincidència als delinqüents habituals, compliment total de les penes (la rebaixa i beneficis pels presos seran excepció i mai la norma). Amb aquestes mides de xoc i la reinstauració del sometent, podem assegurar una davallada important de la delinqüència a curt termini. Catalans: la nostra llibertat és la nostra seguretat.

SOM catalans.

Colpegen i lliguen a un veí de Castellfollit durant un assalt violent

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.