La cavalcada d’Igualada sota interdicció multicultural.

La cavalcada d’Igualada sota interdicció multicultural.

La cavalcada d’Igualada, la més antiga de Catalunya, condemnada a l’ostracisme pels multiculturalistes de TV3, no la retransmetran.

El seu pecat?, patges blancs pintats de negre i negar-se a sotmetre’s a les pressions de col·lectius “multis” mantinguts per la mateixa administració.

Amb fets com aquesta hem de saber veure els dos vectors, per una banda es tracta de “multlcuturalitzar”, sí o si, les nostres festes i celebracions, per l’altra es tracta de desvirtuar, dessubstanciar i desarrelar les nostres tradicions. De fet les dues es complementen i reforcen mútuament.

Els esdeveniments aniran de la següent manera, si els organitzadors de la cavalcada i l’ajuntament d’Igualada no cedeixen, any rere any se’ls farà el boicot i les acusacions de “racisme” augmentaran de to i cadència (enfront de les quals l’ajuntament i organització curtcircuitaran tard o d’hora) … Fins que “ho entenguin” i es pleguin al “diktat” multicultural.

És una exageració tot plegat?, ús recomanem seguir la història del “Zwarte Piet”, el patge que ajuda a Sant Nicolau, a Flandes i els països baixos.

https://anoiadiari.cat/…/tv3-no-retransmetra-cavalcada-igu…/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.