La crucifixió de dos policies.

La crucifixió de dos policies.

Fa uns dies el vídeo de l’actuació de dos policies locals es va fer viral.

Sense saber-ne gairebé motius, mentint, distorsionant i retroalimentant a la premsa groga i a un públic desinformat sempre predisposat al “policia dolenta”, “la pilota” es va anar fent més i més grossa. L’ajuntament de La Bisbal (sense esperar a obrir un expedient informatiu/sancionador, és a dir infringint la llei de policies locals de Catalunya) els va crucificar per més glòria del bonisme multicutural.
Ara va sortint la veritat (veure l’enllaç) i a poc a poc tothom se n’anirà adonat, però el mal ja està fet.

Poca imparcialitat es podia esperar de l’ajuntament de La Bisbal, governat per immigracionistes irredempts, Cupaires i ERC, sempre predisposats contra qualsevol mena d’autoritat i que acostuma a fer de la policia (un enemic dèbil perquè gairebé ningú s’atreveix a defensar-la) la seva víctima preferida.

Defectes de la policia?, naturalment, com no voleu que tinguin defectes els professionals sotmesos a la pressió diària, amb la falta de suport institucional, mitjans i de formació, especialment en petites poblacions?

Segons ens pogut esbrinar un dels agents, el que ensenya la pistola de pebre, és un interí. Que és un interí?, un interí és un policia que NO ha anat a l’escola de Mollet. El sistema habitual és el següent. L’ajuntament fa una oposició, l’aspirant o aspirants escollits passen al servei actiu, però sense portar armes de foc, gairebé d’un dia per l’altre. Els ajuntaments petits acostumen a fer-ho així. De vegades el/els tenen anys en aquesta situació i finalment, no sempre, els envien a l’acadèmia. Quina formació policial, a part de la que va interioritzant a costa d’entrebancs i de la seva pròpia experiència i la dels companys més veterans, voleu que tinguin?.
Ja n’hi ha prou d’hipocresia i mentides.

Des de SOM Catalans volem que quedi ben clar. SUPORT TOTAL als agents de La Bisbal.

https://www.lavanguardia.com/…/detenido-un-presunto-ladron-…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.