La CUP veta els pressupostos per al 2017 pactats per JxSí.

La CUP veta els pressupostos per al 2017 pactats per JxSí.

La formació d’extrema esquerra torna a demostrar una gran immaduresa política i poca visió de país posant impediments al full de ruta del 9N. La CUP fora del Parlament a les properes eleccions!

No obstant això, també volem remarcar que per JxSí aquesta ha estat l’excusa perfecte per tindre un cap de turc i desviar totes les culpes als anti-sistema perquè no es noti la seva covardia i inoperància per tirar el “procés” endavant. JxSí, a banda de declaracions que només són xerrameca i propaganda, no ha fet cap pas decidit per assolir la independència. Recordem que dirigents de CDC i ERC parlen de negociar un referèndum pactat (!?) amb el futur govern espanyol. És a dir, tornar quatre anys enrere. A més a més sembla que no els hi hagi quedat clara la postura dels partits espanyols al respecte.

Aquest govern tenia una oportunitat magnífica per materialitzar el full de ruta, atesa la manca de govern estable a Espanya. Què ha fet? RES. Ho diem clar i català: CDC i ERC es van fingir independentistes perquè el poble català no els passés per sobre.

Necessitem partits nacionalistes compromesos amb el poble català i la lluita pel seu alliberament nacional.

SOM Catalans.

http://www.ara.cat/politica/CUP_0_1591041097.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.