La destrucció del nostre comerç s’ha d’acabar.

La destrucció del nostre comerç s’ha d’acabar.

Continua el degoteig, comerços emblemàtics o senzillament establiments de proximitat que havien passat de pares a fills, han de tancar enfront “la pressió del mercat”, eufemisme de liberalisme salvatge i desbocat.

De la desfeta ja sabem qui en surt beneficiat, des dels “badulaques” d’immigrants amb una opacitat econòmica-laboral-sanitària permesa i tolerada per les autoritats a grans multinacionals d’aquestes que porten roba fabricada a qualsevol indret del món en condicions d’esclavatge. Com a conseqüència col·lateral el sector del comerç es proletaritza, desapareixen els petits propietaris de sempre que són substituïts per treballadors a sou de les esmentades multinacionals.

Cap govern ni en l’àmbit de la Generalitat ni dels ajuntaments fa res de res més enllà de paraules. Al contrari, ho permeten i es neguen a posar cap topall.

A la fi el tancament de comerços és un símptoma més d’una malaltia general, podeu anomenar-la de moltes formes: multiculturalitat, globalització, mundialització, “llibertat de mercat”, … de fet tant és, tots sabem d’on ve i a on ens vol portar.

Del nostre decàleg: –Protecció al nostre comerç, preferència a la proximitat dels productes .. i de les persones. “De casa sempre millor”. Localisme. Controls exhaustius a la competència deslleial.

SOM Catalans, treballem contra ells .. Perquè treballem per tu.

https://www.totbarcelona.cat/…/tanquen-botigues-emblematiqu…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.