La Gijad mata a París.

La Gijad mata a París.

Dotze morts i diversos ferits per integristes islàmics. No era Bagdad, ni Damasc, ni Kurdistan, era París, fins fa poc referència intel·lectual i artística d’Europa. Avui l’islamisme ha volgut atacar precisament això, la capacitat crítica i el sentit de l’humor, una cosa intrínseca del món europeu i aliè als totalitarismes i fanatismes de la intransigència musulmana.

La Gijad, la seva “guerra santa”, és la voluntat islamista de conquerir el món i sotmetre-ho al Califat Universal, i per això la Gijad mata, i matarà cada vegada més a Europa occidental, on les autoritats polítiques, plenes de pors i complexos, no són capaços d’enfrontar-se al problema més greu que tenen les democràcies europees en aquest segle XXI.

Des de SOM Catalans denunciem que l’islamisme s’està assentant a Catalunya, que les xarxes gijaidistes són cada vegada més fortes i nombroses, mentre que CiU-ERC-CUP i la resta de partits mantenen les seves fantasies del “país obert i de tots” i dels seus “nous catalans” amb turbant.

És hora de dir prou, ni Catalunya ni Europa és lloc per el fanatisme islàmic. Uneix-te a SOM Catalans perquè aquesta terra segueixi sent catalana.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.