La globalització té dos vectors d’imposició.

La globalització té dos vectors d’imposició.

L’esquerra progressista, que li fa principalment les “reformes” de tipus sociocultural dins un marc ideològic empeltat de marxisme cultural i en el qual, per descomptat, s’hi troba inclòs el foment de la immigració massiva per accelerar la desconstrucció social imprescindible per la “nova societat” mundialitzada.
La dreta liberal que s’encarrega de les reformes de caràcter econòmic que debiliten als estats i faciliten el seu implantament mundial. Naturalment també és partidària de la immigració massiva, en aquest cas vista com mà d’obra barata. És el món sense fronteres, límits o barreres al “negoci” de les grans corporacions sense pàtria.

Tot l’entramat és convenientment empaquetat i presentat al comú pels mitjans “d’informació” i la indústria de l’oci, que també acostumen a ser empreses en mans de l’oligarquia financera internacional.

Seguir actuant avui dia amb dins els paràmetres dreta-esquerra és fer-los el joc perquè cap de les dues “opcions” són altra cosa que revols del mateix camí.

L’única lluita política real és identitat-arrelament o dissolució-mundialització, la resta són entreteniments per la mainada …. fem-nos grans d’una vegada o “ells” seguiran decidint per nosaltres.
Creixem junts?

SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.