LA GRAN BACANAL.

LA GRAN BACANAL.

La Diputació de Tarragona, depeses en assessors: 4.314.401,28 €
No cal ser un geni, només extrapolar “grosso modo”, la xifra d’endollats és estratosfèrica, les depeses també. Per ells és com un joc, amics, familiars, candidats no escollits (“ara et fitxo com a assessor i si a la següent tu surts escollit i jo no .. Ja me la tornaràs”) i s’asseguren un modus vivendi endogàmic que paguem … Els de sempre.

Per fer boca.
Diputació de Girona, despeses en assessors quatre anys vinents: 4.912.000 €
La de Lleida uns 4 milions més en quatre anys i …..
De Barcelona, la cirereta del pastís, us deixem un enllaç només apte pels més valents. Segons veiem la cosa se’n va a uns 10 milions en quatre anys.

I tot plegat només en sous, ara caldria afegir les bestretes tant dels assessors com dels diputats, mòbils i “altres avantatges”, que són un altre forat negre, de fet el més negre de tots.

Suma total aproximada: 23 milions. I AIXÒ NOMÉS EN ASSESSORS DE LES DIPUTACIONS, ara imagineu i aneu sumant: assessors dels diputats del Parlament, dels respectius òrgans de govern municipals, etc…

En resum tot un entramat dissenyat afavorir uns escollits, que ho són a dit, dins dels partits. Naturalment per accedir als “privilegis” cal ser un bon xai i dir si a tot, de fet som davant d’un sistema que opera per antiselecció … i d’això en diuen democràcia. Nosaltres tenim una altra definició, però per educació no la direm.

Cal una desinfecció més que no pas una neteja.

No hi ha comentaris

Publica un comentari