La gran batalla demogràfica.

La gran batalla demogràfica.

Ja el 1982 els demògrafs van advertir que l’estat espanyol, les dades a casa nostra sempre han estat les pitjors de l’estat, entrava en natalitat negativa, És a dir, per sota dels nadons necessaris per tenir relleu generacional.

D’això fa la barbaritat de 40 anys. Què ha fet en aquests 8 quinquennis el govern espanyol?, que ha fet el govern català? Tant un com l’altre han optat per fomentar, auspiciar i atiar la immigració. Mides per revertir aquest camí cap a l’extinció … CAP NI UNA. Dit d’una altra manera, han escollit la substitució dels europeus per masses d’immigració. Ras i curt.

Aquesta, i no és cap casualitat, és “la solució” del mundialisme, de la globalització i el liberalisme, un trident que treballa pel desarrelament general dels pobles i dels europeus en concret, a la cerca del “homo œconomicus”, un camí al qual els polítics, poc més que titelles, s’hi han afegit sense reserves. Ja se sap, qui paga, mana.

En aquests anys n’hem vist de tots els colors, de la promoció de la immigració sud-americana de l’estat espanyol al de la marroquina per part del govern català. Recordem l’oficina de “la Gene” al Marroc a càrrec del senyor Colom i inaugurada per l’inefable Artur Mas. “L’acudit” argumentat per “la Gene” era que aquesta trepa aprendrien millor el català … Disbarats els que vulgueu, són tants que no acabaríem mai de relacionar-los.

No farem més història ni entrarem en els detalls sociològics que ens han portat a l’abisme. Actualment, la natalitat de l’estat espanyol és de les més baixes del món (i repetim, a Catalunya sempre de les més baixes de l’estat, imagineu!!). Ara la qüestió, la qüestió de veritat, és que ja hi som.

Com redreçar-ho? Per començar caldrien tres mides de xoc. Primera: conscienciació i canvi gairebé total de paradigma social. Segona: ajudes fortes i mantingudes a la natalitat. Tercera: tallar i revertir els fluxos migratoris.

En cas contrari estem condemnats a la substitució i la desaparició.

Molts cops hem parlat d’aquest tema i sembla que per desgràcia molts cops més haurem de fer-ho. Per què som tants ploms?, perquè la batalla demogràfica-biològica no té marxa endarrere, no és una derrota que es pugui revertir un cop consumada. El nostre país seria d’una altra gent, amb altres costums i cultura, amb una altra cosmovisió del món i amb un altre “self” … i el nostre país ja no seria mai més CATALUNYA, com tampoc no ho era abans de l’eclosió del nostre poble.

Aquesta és la tasca, AQUESTA ÉS LA BATALLA PRIMORDIAL.

No hi ha comentaris

Publica un comentari