La guerrilla urbana ja és habitual.

La guerrilla urbana ja és habitual.

Yvelines, estat francès, avui. Catalunya en camí.

Les zones de “non droit” creixen dia a dia a l’estat francès, barris a on la policia ja no patrulla i només hi entra esporàdicament en dispositius d’ordre públic.
Els atacs ja inclouen, a més dels habituals llançaments, paranys i alguns trets, els còctels Molotov.
La guerrilla urbana ja és habitual. Els autors, per molt que la premsa i els mitjans al servei del políticament correcte, intenten dissimular-ho, hom sap qui són, immigrants musulmans dirigeixen tot, mentre que altres s’afegeixen puntualment, en tot cas són immigrants gairebé al 100%.

Avui a casa nostra molts continuen bregant per l’arribada de més i més immigrants-“refugiats”, el gruix principal són els “benintencionats”, uns inconscients “educats” en l’autoodi i la vergonya de si mateixos. Després tenim una minoria ideològicament ben definida, que se serveixen dels primers, que sabem perfectament el que volen i el que ens porta la immigració massiva, la necessiten per crear caos i desfeta social, el caos que necessiten per intentar implantar de la seva utopia igualitària mundialista. D’aquests a la CUP, n’hi ha uns quants.

T’agrada la perspectiva?
Doncs lluita en contra, ajuda’ns, col·labora amb SOM catalans, entre tots redreçarem la situació. L’aposta és alta, la supervivència de Catalunya.

https://actu17.fr/yvelines-policiers-attaques-centaine-din…/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.