LA IMMIGRACIÓ AMB REALISME.

LA IMMIGRACIÓ AMB REALISME.

Enfront de l’immigracionisme descarat, però també de les posicions contemporitzadores del “si, però menys” o del “benvinguts, però només si s’integren” …. un nou article D’Enric Ravello.

LA IMMIGRACIÓ AMB REALISME.

La immigració massiva és una arma del mundialisme per destruir els pobles i les identitats.

La immigració massiva és una arma del super-capitalisme per tenir mà d’obra a salaris baixos que faci dúmping social sobre els treballadors autòctons.

La immigració massiva és l’arribada de milions d’immigrants afro-musulmans a Europa amb l’objectiu de conquerir-la i de prendre el poder quan siguin majoria demogràfica, que no falta molt.

A més hi ha immigrants que són delinqüents, als quals per descomptat s’ha d’expulsar immediatament, però la delinqüència és només un problema derivat de la immigració. El problema de la immigració massiva és molt més greu i perillós. És simplement de vida o mort.

Per això la resposta nacionalista a la immigració, entesa com un fenomen de substitució demogràfica ha de ser clara i rotunda:

–Tancament de fronteres, no admissió d’un immigrant més.

–Expulsió immediata d’immigrants delinqüents i il·legals.

–Expulsió progressiva d’immigrants legals en situació d’atur de llarga durada.

–Tancament de mesquites radicals.

–Vigilància especial de totes les mesquites.

–Nul pressupost a presumptes polítiques “d’integració”.

La resposta nacionalista a la immigració.

Enfront d’altres posicions que no són conscients de la dimensió del problema i propugnen mesures com: “Que vingui qui vulgui sempre que s’integri”, cal deixar ben clar que posicions com aquesta són còmplices amb la substitució demogràfica del poble català.
Ignorància absoluta al fracàs de la integració en tots els països d’Europa occidental des de fa 50 anys.

Negació de l’existència del poble català, i concepció jacobinista de la comunitat (és membre qui “s’integri” sigui quin sigui el seu origen). Universalisme anti-identitari.
És a dir: la posició mundialista per fer desaparèixer Catalunya.

Enric Ravello.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.