La independència es conquesta amb determinació i claredat.

La independència es conquesta amb determinació i claredat.

“A les poques hores de signar el decret convocant a les eleccions del dia 27 de setembre, el president Mas ha declarat que repta a Mariano Rajoy a respectar el resultat de les mateixes. Mas ha de ser molt més clar, tan clar com és Rajoy que ja ha repetit diverses vegades que sigui quin sigui el resultat, Catalunya no serà independent”, ha declarat Ester Gallego, presidenta de SOM Catalans.

Ester ha afirmat que “si encara estem esperant que Espanya reconegui democràticament la decisió dels catalans, és que estem en el minut zero del procés i no s’ha avançat res en tot aquest temps. Cal ser clars, molt clars, Espanya no  reconeix ni a accepta la nostra independència, i ara toca al president Mas ser tan clar com ells i dir com la vol aconseguir, i amb quina força comptem per iniciar aquest famós procés de desconnexió, sense que Espanya ni el seu TC el tombi de forma immediata”.

La presidenta de SOM Catalans ha conclòs dient “en la història les independències s’aconsegueixen quan hi ha força suficient per aconseguir-la, aquesta força ha de ser militar (no és el nostre cas) diplomàtica o política. Per això és necessari saber quina força té Catalunya, i és necessari perquè el 27S és una cosa molt seriosa i no es pot construir sobre fantasies sinó sobre realitats concretes i sòlides”.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.