LA LLUITA CONTRA LA IMMIGRACIÓ, UNA COSA DE TOTS.

LA LLUITA CONTRA LA IMMIGRACIÓ, UNA COSA DE TOTS.

L’anomenat “procés” avui liquidat i esgotat, va monopolitzar el debat de política catalana, durant molts anys, cap tema que no fos el marcat per l’agenda processista, tenia cabuda, ens van fer creure que la independència era quelcom que es podia aconseguir i immediat i que no feia falta més que donar suport als parits processistes per aconseguir-la; els resultats d’aquesta operació política, és millor ni comentar-los.

La nova i actual situació ha fet aflorar tots els temes que han estat solapats i ocultats durant tot aquest temps, i sens dubte el principal d’ells és el greu problema de la immigració i islamització que pateix el nostre país. Un problema que la classe dominant política i mediàtica intentaran seguir negant, però que els que ho patim dia a dia som conscients de la seva gravetat i víctimes de les seves conseqüències.

Els problemes polítics només es poden solucionar amb instruments polítics, i l’instrument polític vàlid és un partit, per això hem creat SOM Catalans per defensar els drets de la nostra gent davant de l’onada immigrant afro-asiàtica. Però sobretot ho hem fet per dotar la nostra societat d’un instrument vàlid i eficaç per a contenir aquesta invasió, … perquè lluitar contra la immigració no és cosa només nostra, és cosa de tots:
–De totes les famílies necessitades que veuen com les ajudes socials van totes als immigrants, per tant també és cosa de tots els que han de portar els seus fills a escoles plenes de musulmans i on s’imposen els seus costums.
–De tots els que viuen en un constant clima d’inseguretat per culpa de la delinqüència immigrant
–De tots els que veuen perdre els seus lloc de treball i aquests passen a ser ocupats per estrangers que accepten sous de misèria.
–De totes les dones que tenen por de passejar soles pels carrers
–De tots els petits comerciants que han de tancar per la competència deslleial dels comerços d’immigrants amb la tolerància absoluta dels polítics de torn.

En definitiva d’una gran part de la nostra societat que està farta d’aquesta situació.

A tots ells els convidem a unir-se amb nosaltres, per tornar l’ordre i la normalitat a les nostres ciutats, pobles i barris. Si no ho fem entre tots, ningú ho farà per nosaltres.

Defenssem el nostre país.
Sense complexos.

Ester Gallego.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.