La mongeta verda, un exemple arquetípic.

La mongeta verda, un exemple arquetípic.

A l’article trobem tot els ingredients que han portat a aquesta verdura al no-res, de fet més que un article podríem dir que és vademècum de la situació, no solament de la pagesia, a la que ens porta la globalització amb la complicitat necessària dels nostres ninots-polítics.

-Canvis alimentaris, sempre a pitjor, promoguts per la intensiva propaganda mundialista.
-Lliurecanvisme. Entrada, gairebé sense control, de mongeta del Marroc.
-Deslocalització d’empreses, permesa quan no directament fomentada, pel sistema polític, a altres països amb despeses laborals inferiors (en aquest cas majoritàriament al Marroc … La ironia és sagnant).

Com vam comentar fa uns dies en la nostra publicació “la revolta del sector primari a Europa”, NO HI HA SOLUCIÓ DINS ELS PARÀMETRES DE L’ACTUAL SISTEMA ECONÒMIC, cal un canvi de fons i de concepte, enfocant l’economia des d’una òptica social i nacional (en àmbit europeu) per protegir i revitalitzar el sector, just el contrari que es fa actualment.

https://www.eleconomista.es/podcasts/noticias/12647729/01/24/marruecos-se-lleva-la-produccion-de-judia-verde-espanola-gracias-a-su-mano-de-obra-barata.html?s=09&fbclid=IwAR3b6WnN2A4Zbn6VUCQ7NjTQrdVK9icVru8b9LzJ9e-PolqWP4cPghv8PhI

No hi ha comentaris

Publica un comentari