La multiculturalitat passa factures, tres en un dia.

La multiculturalitat passa factures, tres en un dia.

Avui hem tingut el que podríem anomenar com a “conseqüències de la multiculturalitat”.

–Un atemptat fallit a Londres que ha provocat més de 22 ferits, 22. De fet sembla que un segon artefacte no ha esclatat, així que encara “hi ha hagut sort”.
–Un Islamista ha intentat apunyalar un soldat a París.
–Un camió carregat d’explosius ha estat interceptat a la població de Lomma a Suècia.

De fet ja feia tres dies que hi havia informacions d’un atemptat imminent a “algun lloc d’Europa”, Tots hem pogut veure com també a casa nostra els controls policials han augmentat significativament.

La qüestió, la que gairebé ningú (excepte alguns governants de l’est del continent) s’atreveix a explicar, és que per molts controls, molta informació i molta tasca policial, els atemptats que patim i patirem a Europa, són IMPOSSIBLES d’aturar. Els individus que els cometen “estan dins”, estan vivint entre nosaltres i encara que la policia tingui informacions sobre ells, que no pas de tots, ningú fa el que toca, que seria expulsar-los a ells i tots els que d’alguna forma els donen suport….per començar.
Mentre no s’assenyali l’origen i concreti el problema tal com és, no hi ha remei, en conseqüència els atemptats seguiran i la nostra gent continuarà morint en favor de la multiculturalitat, l’enginyeria social, el bonisme i l’immigracionisme.

Nosaltres, des de SOM catalans, si ens atrevim a dir-ho, sense por i sense restriccions políticament correctes, EL PROBLEMA SI TÉ SOLUCIÓ.

http://www.elpuntavui.cat/…/1239526-la-policia-investiga-l-…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.