La nova de El Homrani, ara els pagarem “els papers”.

La nova de El Homrani, ara els pagarem “els papers”.

La Generalitat destinarà 4,28 milions (712 milions de les antigues pessetes) a la nova andròmina del processisme, ho anomenen “paquet de mesures en l’àmbit d’immigració i ciutadania” (esmentar “la ciutadania” és una burla descarada)
D’aquesta quantitat, 1,4 milions d’euros per fomentar la contractació de treballadores de les cures en situació d’irregularitat, expliquen … “L’import de l’ajut serà l’equivalent a la contribució de la persona ocupadora en impostos i seguretat social”, i afegeix el musulmà, perquè no quedi cap dubte de la intenció: “Ja no volem excuses perquè no se les contracti, tinguin papers i puguin fer el seu procés d’arrelament”.
Dit d’una manera més planera, es contracta a l’immigrant que està il·legal, el contractador no paga més que el sou net, i les aportacions a la seguretat social i els impostos … les paguem nosaltres, és a dir, li paguem la legalització.

Evidentment la Generalitat no ens diu que passarà quan s’acabi “l’ajut”. Bé, ja us ho expliquem nosaltres …. l’empresari, que segurament serà un explotador però no idiota, l’acomiadarà (si no tindrà que començar a pagar ell la contribució a la seguretat social). Que farà l’acomiadat?, demanar un altre d’ajut, especialment la famosa “renda mínima vital” a la que es pot accedir només amb UN ANY de residència legal. …I com aquesta mesura de la Generalitat ve a ser per un any …. no cal ser gaire espavilat, 2+2 fan sempre 4. Els paguem la seguretat social, per regularitzar-se, EL TEMPS NECESSARI PER TENIR DRET A NOUS AJUTS.

Per arrodonir el paquet fins a la quantitat total destinaran diners a …. “ajuts per fomentar l’autoOcupació i el treball cooperatiu de les treballadores de la cura per accedir a l’arrelament”, “ajuts a la formació ocupacional per aquestes treballadores”, “ajuts a les famílies immigrants per a suport educatiu dels seus infants, “ampliar i potenciar la formació del servei de primera acollida en formats presencials i no presencials”, “ajuts per alfabetització en línia”, etc.

Recordeu allò que no hi ha ajuts EXCLUSIVAMENT pels immigrants?, que això són falsedats dels insolidaris?, que els ajusts són només per qüestió econòmica?, MENTEIXEN.

Ajuts?, els necessaris i sempre condicionats als temps han de ser per nosaltres que prou falta fan!!!, ni un cèntim pels de fora mentre un sol català no pugui viure dignament.

I els que contracten il·legals?, a la garjola.
I els il·legals?, expulsats.
I no hi ha més a dir…. però queda molt per fer.

Estem per la feina, SOM Catalans.

https://govern.cat/…/treball-afers-socials-families-destina…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.