La nova proposta del progressisme, de la mà de TV3. Catalans!, autoexterminen-vos.

La nova proposta del progressisme, de la mà de TV3. Catalans!, autoexterminen-vos.

Com sempre, TV3 se’n fa reso, només faltaria, de tota la dèria progressista.
Jugant amb dades generals, barrejant-la amb pura desinformació, i sense esmentar el que “no convé”, perquè obvien, i no és casualitat, que a Europa occidental estem literalment desapareixent (a l’Europa oriental, gràcies apolítiques natalistes, la situació és més positiva)
Catalunya és avui el lloc amb la natalitat més baixa, som un poble minoritzat en la seva mateixa terra (per immigració massiva i demografia) i no tenim relleu generacional … i encara a sobre aquesta gentussa, la mateixa del “volem acollir” del casa nostra casa vostra” i “necessitem immigració” en recomanen encara de tenir-ne menys.

Si volen anar a dir a la gent que no tingui fills els valdria més anar als 50 estats del món que encapçalen amb taxes que, allí si, desequilibren els seus propis països (dels quals 47 són africans, dos asiàtics i un de centreamericà). Però no us preocupeu, allí no hi van, en tot cas tampoc els farien cas.

Tot plegat ve de “molt amunt” i té un nom, se’n diu “substitució poblacional” … dels europeus.

Nosaltres, des de SOM Catalans, som aferrissadament defensors de polítiques a natalistes per la nostra gent (per l’estil de les que duen a terme Hongria i Polònia, per exemple) perquè volem que la nostra nació … Tingui futur.

Si teniu curiositat escolteu el minut 3.30, un tal Salvador Lladó, més clar no es pot dir….

https://www.ccma.cat/…/deixar-de-tenir-fills…/video/6052140/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.