“La puntilla”?, encara no …

“La puntilla”?, encara no …

…. però poc li falta.

Dimecres es va tramitar en el “Congreso de los diputados” una “iniciativa legislativa popular” que pretén la legalització de 500.000 il·legals. Si no tenim un miracle, s’aprovarà en uns mesos.

Aquesta ILP és una maniobra orquestrada i dirigida des del mateix govern, que per la feina bruta ha fet servir els testaferros habituals, piles d’ONG d’aquestes que viuen de subvencions … del mateix govern, CALAIX!!, això cal tenir-ho molt clar per no errar el diagnòstic.

Seria normal pensar, a primer cop d’ull, que som davant d’una declaració d’impotència per part del govern. Com no saben que fer-ne, perquè no hi ha cap voluntat política per expulsar-los i fer complir a llei, tiren altre cop de la soferta i repetitiva tàctica; regularitzar per “fer net” d’il·legals. No, no és pas això. Som “ad portas” d’un nou capítol d’una tragèdia que es titula: SUBSTITUCIÓ DEMOGRÀFICA (que com ja hem dit molts cops ve d’amunt, de molt amunt).
Remarquem: No hi ha “impotència”, s’està duent a terme el programa establert.

Una mica de memòria, portem sis regularitzacions massives en els darrers 35 anys. Unes les ha fet el PSOE i altres el PP. El procés és sempre el mateix: se’ls deixa entrar, no se’ls expulsa, s’acumulen milers i milers i “se soluciona” legalitzant-los. Aquesta dinàmica referma i augmenta exponencialment l’efecte crida. El cistell torna a omplir-se i així fins a la propera.

Aquesta vegada no serà cap excepció, se’n legalitzaran centenars de milers i des del mateix “dia després” començaran a acumular-se il·legals.

Creieu que “els governants” no saben el que ha passat els altres cops i tornarà a passar (ja s’encarregaran ells que així sigui)?, naturalment, ergo només queden dues possibilitats, són idiotes o .. Saben molt bé les conseqüències de la tramitació d’aquesta regularització massiva i, això no obstant, la Faran. QUEDA PROU CLAR?

Les conseqüències i l’impacte, a preu de carrer, d’aquestes polítiques criminals ja les podeu imaginar, el preu de l’habitatge, el nivell de salaris, el castic addicional en termes generals a l’estat del benestar i un no desdenyable augment delinqüencial tant per la via directa com de les xarxes de traficants de persones. Finalment, també els reagrupaments familiars del “nous legalitzats”, que caldrà afegir a l’efecte crida general.

Bildu, PNV, Junts i ERC han votat a favor, els seus portaveus han fet declaracions, a quina més bavosa, que podeu llegir-les a l’enllaç del final de l’article.
… I Junts demana “competències” en immigració?, doncs, ja podeu veure que farien, més del mateix o fins i tot pitjor, si és que això és possible.

Ara mateix especialment dins l’àmbit península ibèrica, som en un atzucac, o reaccionem tots junts i trobem la sortida, com ja s’albira a altres indrets d’Europa o … La cosa pinta magre, molt magre.

SOM Catalans.

https://www.europapress.es/epsocial/migracion/noticia-todos-grupos-parlamentarios-menos-vox-favor-tramitar-ilp-regularizar-medio-millon-migrantes-20240409164504.html?utm_campaign=smartclip_social&utm_medium=Social&utm_source=Facebook

No hi ha comentaris

Publica un comentari