La traició del Sinn Féin.

La traició del Sinn Féin.

La lluita èpica del poble irlandès per deslliurar-se de jou anglès és una epopeia que ha motivat sempre als nacionalistes.

Generalment, ens identifiquen i fixem en la revolta de Pasqua de 1916, però en realitat va ser un episodi més de la llarga lluita.

Personatges com Michael Collins, Patrick Pearse, Èamon De Varela i molts més van sacrificar-ho tot per aconseguir la llibertat del poble Irlandès.

El Sinn Féin ha estat sempre el més conegut dels partits polítics representants d’aquesta lluita, en els darrers temps hem vist com fins i tot ha guanyat a la Irlanda del Nord ….
.. Però heus aquí que també aquest partit, més concretament els seus dirigents, s’han venut a l’immigracionisme i el mundialisme.

Tanta lluita i sacrifici per tenir una Irlanda pels irlandesos i avui els traïdors l’estan oferint a la seva dissolució.

Afortunadament, sorgeixen noves agrupacions polítiques que alerten sobre aquest procés suïcida i el rebutgen, com per exemple l’Aitheantas Èire (Identity Ireland) que són bons amics de SOM Catalans i van ser presents a l’ofrena floral de l’11 de setembre de l’any 2018.

Continuem endavant cadascú en la seva terra per l’alliberament i la unió de tots els pobles d’Europa. La lluita continua.

Les imatges parlen soles.

No hi ha comentaris

Publica un comentari