L’anguniós i ambivalent Valls.

L’anguniós i ambivalent Valls.

Un animal polític per excel·lència, no se li coneix cap altra activitat i no va acabar els seus estudis. El jove trotskista amb amics maçons, que d’assessor d’un diputat va arribar a regidor, diputat i ministre socialista “francès” per acabar de candidat a l’alcaldia de Barcelona … En conxorxa amb ciutadans.

És l’home arquetip de la globalització, pot declarar-se pràcticament d’on vulgui, francès, català, espanyol o nigerià, si cal, ja que per ell la nacionalitat, en el sentit de poble-identitat no significa res. Només una nebulosa de principis republicans-jacobins amanits amb “dret humans” i la resta d’habituals additius artificials, poden ajudar a encaixonar-lo una mica. En qualsevol cas ens està demostrant que el seu autèntic tarannà queda reflectit amb la frase de Groucho Marx, “Aquests són els meus principis. Si no li agraden, en tinc d’altres”.

Doncs bé, ara aquest individu, presentat i promocionat per “ciudadanos”, arriba a casa nostra per dir-nos que Catalunya no és una nació, que som terra d’acollida (en això tots estan d’acord puix tots estan també d’acord en fer desaparèixer la identitat catalana) i que la independència de Catalunya seria la fi d’Europa, bé, “la seva Europa”.

Valls representa en si mateix i en el seu “programa” tot el que nosaltres rebutgem, de fet enganyarà fins i tot als seus “promotors”, temps al temps.

…. Ben segur continuarem parlant d’aquest espècimen.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.