Les contradiccions d’en Bernat Dedéu.

Les contradiccions d’en Bernat Dedéu.

No són pocs els simpatitzants i militants de SOM Catalans que de vegades llegim la columna de Bernat Dedéu a les pàgines de “el nacional”, i no són tampoc poques les vegades que en les quals coincidim amb el que diu, especialment quan parla de Catalunya i el processisme, les veritats són veritat les digui qui les digui.

Però avui no, avui en Bernat no ha fet res més que posar en solfa una “contraditio” de fons.
Des de SOM ho hem dit molts cops, no es pot ser lliberal, en el sentit més pragmàtic i actual del terme, i estar en contra de la immigració.

Quan a manera de conclusió en Bernat escriu: “Si els països d’Europa volen acabar amb el drama dels refugiats i dels migrants ho tenen ben fàcil: que trenquin amb la moral d’acollida i es converteixin en nacions liberals i obertes, en què la seva ciutadania es defineixi simplement per la voluntat de ser-ho”, exposa la seva fallida i la seva inconseqüència.
Després de parlar molts cops de la catalanitat i de la situació a la qual ens ha abocat el processisme multi-culti, …. acaba dient-nos que la nacionalitat és una qüestió de tipus voluntarista, i amb una beneiteria digna del progre més suïcida, afirma, com a lliberal que és, que per ser coherents hem de permetre la lliure circulació de les persones, és a dir que vingui qui vulgui.

Afirmar això, quan la nostra Catalunya és la “regió” amb més immigració en % d’Europa després de Flandes (casualitat?, no), quan més de la meitat dels habitants de casa nostra ho són de pares que ni han nascut aquí i el nostre poble es minoritza a cada dia que passa .. Senzillament no té nom.
No Bernat no, no tothom és lliure d’instalar·se a on li vingui de gust, i tanmateix el tràfic de mercaderies també s’ha de controlar.

Els pobles tenim dret a protegir-nos. Deslliurat de la tara liberal o deixa de reivindicar la defensa de la catalanitat com has fet molts cops, … O caixa o faixa.

https://www.elnacional.cat/…/bernat-dedeu-acollir-negritus_…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.