Les xifres parlen, la nostra substitució demogràfica està en marxa.

Les xifres parlen, la nostra substitució demogràfica està en marxa.

El recent informe de IDESCAT publicat és clar i precís: la substitució de la població catalana per població immigrant és un procés innegable i que cada any es fa més irreversible. Una frase textual de la mateixa resumeix en poques paraules tot el que venim advertint fa anys: “la migració serà el component que farà créixer la població en la majoria de municipis”.
El procés és general i afecta a tota Catalunya, però hi ha poblacions que encara patiran més l’impacte del creixement immigrant i a les quals no els queda molt temps perquè els estrangers es converteixin en majoria demogràfica, parlem especialment de localitats de les comarques gironines.
https://www.diaridegirona.cat/…/salt-banyoles…/1029859.html…

I d’Osona
https://www.naciodigital.cat/…/ciut…/catalanes/mes/creixera…

Com sempre hem estat clars, i ho seguirem sent:
El terme immigració no defineix la gravetat d’un fenomen que ha de ser cridat pel seu nom reemplaçament demogràfic. Aquest reemplaçament és possible per l’arribada de centenars milers d’immigrants a Catalunya, legals, il·legals, amb treball sense treball, “integrats”, no integrats, el determinant és que tots i cada un d’ells són un dels nombres que completen la xifra del seu creixement demogràfic, tots i cadascun. Per descomptat assenyalem l’absoluta ingenuïtat que suposa pensar que això se soluciona si aprenen a parlar català, la substitució demogràfica ho és, en català en esperant o en l’idioma que sigui.

Aquest procés és avui el principal problema de Catalunya, qualsevol altre està subordinat a la gravetat d’aquest, és ridícul parlar de projectes de futur quan la demografia canviarà el futur de tal manera que la societat serà total i absolutament diferent, de fet, ja no serà una societat catalana. És per això pel que des SOM Catalans estem preparant, al costat dels nostres amics europeus, el nostre partit perquè sigui l’instrument que necessita Catalunya per no convertir-se en una terra de musulmans, africans i sud-americans. La resta res importa si això és així. Aviat tindreu novetats del que estic anunciant.

Ester Gallego
Presidenta SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.