“L’esquerra més embogida”

“L’esquerra més embogida”

Ni un suport a la família de veritat, tradicional o de sempre, que no són pas les persones que viuen o s’ho fan juntes. Aquestes unions, per respectables que siguin, no són pas famílies ni res de semblant.

Tampoc cap ajut la natalitat, això mai!. Només facilitar la irresponsabilitat i la inconseqüència d’aquesta.
El resultat, el que de fet volen encara que no ho diguin obertament, seran més avortaments …. i això quan estem en natalitat d’extinció des de fa quaranta anys.

Temps de reflexió?, altres opcions?, no les volen ni escoltar, de fet pretenen gairebé prohibir qualsevol opció que no sigui avortar, avortar i avortar.

La llei va acompanyada de les pallassades habituals, com per exemple que “La regla deixarà de ser un tabú” .. Es veu que fins ho era, segons la paia que dirigeix aquest ministeri orwel·lià.

L’esquerra, al servei més pur del liberalisme i la mundialització és senzillament criminal.

Aclariment, que pensi en “la dreta” per redreçar el tema quan torni al govern .. Va llest. Avui dia, dreta i esquerra són el mateix i ens volen portar al mateix abisme, l’única diferència és la velocitat.

https://www.ara.cat/societat/claus-nova-llei-avortament-consentiment-16-anys-violencia-obstetrica-part-respectat-anticonceptius_1_4474005.html?fbclid=IwAR2x4xYJT1wGfFC9YoxJuH1eo0e3MpEnVGCBzUSe7lF7ybQ6GFDIVrGXDzs

No hi ha comentaris

Publica un comentari