L’ESTAT ESPANYOL CONTRA EL POBLE CATALÀ.

L’ESTAT ESPANYOL CONTRA EL POBLE CATALÀ.

COMUNICAT OFICIAL.

SOM Catalans constata l’actual ofensiva del Govern i l’Estat espanyol contra les institucions catalanes i contra la voluntat del nostre poble de decidir sobre el nostre futur polític.
Aquesta ofensiva és un episodi més dels 300 anys de repressió espanyola contra la nació i el poble de Catalunya, el seu únic objectiu és la nostra desaparició com a identitat i com a realitat política.

En aquest context repressiu, les posicions han de ser clares: s’està del costat de l’Estat espanyol o s’està del costat del poble català. SOM Catalans defensa i dóna suport a tots els instruments que tinguin al seu abast el Govern i el poble de Catalunya per rebel·lar-se contra l’acció colonitzadora espanyola, inclòs entre ells l’anunciat referèndum previst per al pròxim 1 d’octubre.

SOM Catalans fa també una seriosa crida al Govern català, per no tornar a no complir amb aquest poble, com ja va fer amb el vot del passat 27 de desembre de 2015, quan el Govern català va prometre una DUI en 18 mesos que hagués evitat l’actual situació.

Estem en una cruïlla històrica i el poble català està demostrant dia rere dia el seu màxim compromís amb les nostres llibertats, per això mateix, en cas de no complir novament amb el promès, també serem els primers a assenyalar als que traeixin o negociïn amb aquest compromís.

SOM Catalans afegeix i sempre afirmarà que, un cop passada aquesta fase amb èxit per al nostre poble, el projecte de “Nova República” oberta, bilingüe i amb accés a la nacionalitat per part dels immigrants, és i serà assenyalat com perniciós per a Catalunya i respost i atacat des de les nostres posicions.

Davant l’anihilament de Catalunya dictat per l’Estat espanyol.
Endavant Catalunya!

Visca Catalunya lliure!
Bon colp de falç!

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.