L’excepció musulmana arriba a les escoles de Catalunya.

L’excepció musulmana arriba a les escoles de Catalunya.

La islamització de la nostra nació és un procés que afecta tots els aspectes de la vida social, política i educativa.

El cas de la nena musulmana de l’escola de Sant Salvador d’Horte a Santa Coloma de Farners, és un exemple del que afirmem. Fa anys hauria estat impensable que motius religiosos causessin discriminació de sexe en una escola pública catalana, avui és una realitat, conseqüència d’aquest multiculturalisme absurd.

Que una nena musulmana no participi en les classes de natació perquè els seus pares consideren pecaminosa aquesta activitat, és un símptoma més del projecte de descatalanització a la qual les polítiques migratòries i educatives de CiU, ens estan sotmetent.

Resulta paradoxal que denunciar aquestes situacions es pot considerar “xenòfob”, mentre els partits “progres” suposadament defensors de la igualtat de sexes, callen en el seu covard i habitual silenci quan la discriminació és per part de l’islamisme.

SOM Catalans no es cansa d’advertir que els responsables d’aquests disbarats és única i exclusivament la nostra decadent classe política, sempre disposada a cedir fins als més bàsics principis d’igualtat, per la seva debilitat i complexos davant els immigrants.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.