L’hivernacle del parc de la ciutadella, símbol decadent d’una ciutat perduda …que cal recuperar.

L’hivernacle del parc de la ciutadella, símbol decadent d’una ciutat perduda …que cal recuperar.

Si haguéssim d’escollir un indret que simbolitzes la decadència i l’abandonament de la capital de Catalunya, aquests seria sens dubte l’hivernacle del parc de la ciutadella, un lloc antany meravellós i avui abandonat, brut, deixat i convertit en dormitori i lloc per fer les necessitats de rodamons, il·legals i gent incívica, un autèntic focus d’infecció.

Tanmateix el parc de la ciutadella s’ha convertit en “zoco”, ple de venedors ambulants sobre la gespa, amb un tuf general de marihuana, sobretot al passeig dels til·lers a on els caps de setmana és ple de bongos africans, amb un soroll que pot escoltar-se a centenars de metres, negres oferint droga a tort i a dret, magrebins fent furts i estrebades i gent fent …. gairebé de tot i ben a la vista. Tot plegat amb la complaença i la tolerància absoluta de l’ajuntament.

Segurament aquest és l’ideal dels nostres governants, però no és pas el nostre, el parc ha de ser un lloc net i agradable a on les famílies puguin gaudir amb tranquil·litat, no pas una jungla multicultural i bruta.

El parc és un símbol de Barcelona, recuperem-lo!!!

https://www.totbarcelona.cat/…/la-degradacio-de-l-hivernacl…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.