Líbia, els esclaus de la globalització.

Líbia, els esclaus de la globalització.

Líbia s’ha convertit avui en la ruta predilecta per les màfies que gestionen la immigració il·legal, un negoci que mou 32.000 milions d’euros anualment perquè el 90% dels il·legals es “serveixen” d’aquestes (massa diners perquè ens creguem que tot això estigui en mans d’uns grups de la zona i … Ningú més).

Avui llegim la notícia que escandalitza (per ser un proimmigracionistes i escandalitzar-se s’ha de ser o molt beneït o molt hipòcrita) el tema ha derivat en un mercat d’esclaus que mercadeja a “plena llum del dia”.

Tot això, com reconeix la notícia al primer paràgraf, esdevé des de l’eliminació del govern del coronel Moammar Al-Gaddafi. –“El forat negre en què s’ha convertit Líbia després de la desaparició de Muammar Gaddafi és un calaix de sastre per a tota mena d’atrocitats”, un govern, cal no oblidar-ho, que no solament impedia la immigració cap a Europa sinó que fins i tot absorbia immigrants en el seu sector laboral.

No cal dir gaire més, la maldat dels governs i els globalitzadors no té parangó, les conseqüències de fer caure el govern de Líbia eren de manual i malgrat tot ho van fer.

Avui, només una política de retorn total i absoluta dels il·legals (coadjuvada amb una autèntica ajuda en origen, l’única de veritat) pot posar fre a aquesta barbaritat, però no és això el que volen els globalitzadors mundialistes, sempre àvids de mà d’obra barata i els multiculturalistes obnubilats de “papers per tothom” i “els europeus som culpables” …a ells en el fons tot això, encara que vulguin negar-ho, ja el va bé.

http://www.elperiodico.cat/…/…/mercat-desclaus-libia-5967609

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.