L’independentista ….. “malgre lui”

L’independentista ….. “malgre lui”

Entrevista a “Le soir” del dia 12.

Si el senyor Puigdemont ens hagués dit clarament quina espècie d’entelèquia tenia al cap com a projecte d’estat, val a dir aquest avortament, per no nascut, de república (de la qual ERC I PEDEcat se’ns desdiuen, encara a sobre, a corre-cuita) potser tots haurien entès amb més claredat la seva barreja d’improvisació i desconeixement de la realitat. Potser no hauria servit de molt però ens hauria ajudat a entendre com hem arribat al desastre del present.

No, senyor Puigdemont, no …..
Vostè hauria de saber que l’homogeneïtat és una de les peces claus pel funcionament d’una societat que vol ser estat.
Vostè hauria de saber que el català retrocedeix dia a dia, com també ho fa el poble català, ja minoritzat demogràficament en la seva pròpia terra gràcies a les inexistents polítiques de natalitat. Unes polítiques que el seu partit, que ha governat Catalunya durant decennis no volgut fer mai i que s’han malauradament conjugat amb un immigracionisme malaltís.
Vostè hauria de saber que el model de societat “integradora i oberta” que proposa és tan fals com irreal. És aquest model el que precisament ens ha portat, permetent l’arribada d’ingents quantitats de persones impossibles (pel seu propi número i també per diferències insalvables) d’integrar, a la situació actual.
En fi, vostè hauria de saber que si algun poble necessita un estat identitari, és precisament en nostre.

Acabem ja, però no sense deixar constància d’un fet decebedor, sempre que l’escoltem i llegim la conclusió és la mateixa, vostè és independentista …. “malgre lui”, és normal com han anat les coses.

http://plus.lesoir.be/…/catalogne-recit-de-la-rencontre-du-…#

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.