“Lluiten contra la immigració” …. Per garantir-la.

“Lluiten contra la immigració” …. Per garantir-la.

El suposat dispositiu de la U.E a la mediterrània per lluitar contra la immigració il·legal és una farsa.

De fet és ben al contrari, són còmplices de fomentar-la juntament amb les sospitoses ONG’s que no sabem amb quins diners mantenen vaixells i més vaixells i a les que darrerament s’ha relacionat amb els traficants de persones de les costes d’Àfrica.

Els procediments dels “salvaments” han variat els darrers anys, com podeu veure a la foto, avui dia, literalment se’ls va a buscar un cop s’han fet a la mar ben a prop de les mateixes costes de Líbia. La forma és ben senzilla, es boten pasteres, que moltes vegades estan en condicions deplorables, plenes de gents i tot seguit es truca per telèfon comunicant la situació, …. les ONG’s i la U.E. s’encarreguen dels transports dels immigrants a Europa.
Aquesta forma de procedir encoratja descaradament la immigració en lloc de frenar-la, que hauria de ser en realitat la seva tasca, “lluitar contra la immigració il·legal”.

Mentre no es canviï la forma de fer, ingents quantitats d’immigrants continuaran fent-se a la mar, amb la gairebé total seguretat de ser transportats al continent, les màfies continuaran guanyant diners, casa nostra continuar omplint-se més i més d’il·legals i de tant en tant continuaran havent-hi més morts a la mar.

Aquesta és la hipocresia que vivim, aquest és el desastre que justifica alhora que fomenta el bonisme i l’autoodi. Tot plegat ben esperonat pels globalitzadors i els lobbys interessats a afeblir Europa. Del rentat de cervell diari ja s’encarreguen la premsa, els mitjans i ….els mateixos governs que estan al seu servei.

Avui, l’única manera de ser humanitaris i donar un missatge clar a tot aquest conglomerat d’interessos fatídics pels pobles d’Europa és tallar de soca-rel aquesta dinàmica fent retornar les pasteres.
En poques jornades s’acabaria el problema dels il·legals, les màfies, els morts i es tallaria la invasió que patim.

SOM catalans és avui l’única alternativa política a casa nostra que lluita contra aquesta situació.

Ajuda’ns, col·labora.
Fes-ho pel teu poble, fes-ho per tu, però fes-ho.
El que no fem nosaltres ningú ho farà per nosaltres.

http://www.lavanguardia.com/…/fragata-espanola-rescata-otra…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.