L’obsessió pel bilingüisme d’Oriol Junqueras, un perill per al català.

L’obsessió pel bilingüisme d’Oriol Junqueras, un perill per al català.

“Junqueras vol descatalanitzar Catalunya, el seu complex multiculturalista i la seva obsessió pel “país nou” són un greu perill per a la nació catalana”,així ho ha declarat Ester Gallego, la portaveu de la formació nacionalista SOM Catalans, que ha afegit “la seva obsessió per fer el castellà cooficial en una Catalunya independent, és –com assenyalen tots els sociolingüistes- una amenaça directa a la nostra llengua. Recordo que la cooficialitat del castellà no té res a veure amb la llengua que cada familia parli a casa seva, sinó amb el tractament institucional que se li otorga”.

Ester ha afirmat “Junqueras, com ell mateix ha declarat, busca vots entre els castellano parlants que es neguen a parlar català, entre les penyes del Reial Madrid i entre els grups de ball flamenc; és a dir el seu electoralisme i el seu complex anti-català l’ha portat a trair el que ERC deia defensar fa anys”.

La portaveu de SOM Catalans ha acabat assenyalant: “avui votar ERC és posar en perill la nostra llengua, i la nostra identitat com a poble. Només SOM Catalans representa el nacionalisme català identitari, i sense complexos”.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.