L’oligarquia espanyola es mobilitza contra Catalunya: de Felip VI a Pablo Iglesias.

L’oligarquia espanyola es mobilitza contra Catalunya: de Felip VI a Pablo Iglesias.

Canvien les persones, però no el mètode ni els objectius. Felip VI i Pablo Iglesias, són avui, gràcies a la constant i permanent acció dels mitjans de comunicació espanyols i espanyolistes, les dues figures mediàtiques més lloades i victorejades de l’escena política espanyola. Aquesta neo-oligarquia, insisteix en perpetuar l’actitud colonial i repressiva contra Catalunya.

El discurs nadalenc de Felip de Borbó, ha coincidit -no casualment- amb la visita del prepotent Pablo Iglesias a Barcelona, les dues cares més mediàtiques de la classe dominant espanyola han repetit que Catalunya no té dret a decidir, que la nostra independència és inviable -i ho és mentre acceptem les seves regles de joc- i ens conformem amb el que ells dissenyen per al futur del nostre país, sense que els catalans puguem decidir col·lectivament.

SOM Catalans vol denunciar aquesta nova estratègia de axfisia espanyola. Podem com una operació creada des de l’Estat espanyol per intentar desequilibrar el panorama electoral a Catalunya i a Euskadi, a favor del domini espanyol. Vestit de progressisme o no, SOM Catalans denuncia Podemos, com un clar enemic del nostre poble. Ens agrada parlar clar i català.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.