LOUIS ALIOT, EL MILLOR ALCALDE PER A PERPINYÀ.

LOUIS ALIOT, EL MILLOR ALCALDE PER A PERPINYÀ.

 LOUIS ALIOT, EL MILLOR ALCALDE PER A PERPINYÀ.Després d’una gran victòria a les urnes (53%) Louis Aliot ha aconseguit democràticament la batllia de Perpinyà, “la catalana”, una ciutat que ha arribat a límits insuportables d’inseguretat lligada amb la immigració massiva.

Aliot ha estat l’únic candidat amb el valor necessari per assenyalar el problema i per proposar solucions clares, per això ha aconseguit el triomf. És simple i planer, qualsevol pot fer-ho amb una mica d’esforç …. qualsevol que visqui a la realitat. Els que viuen de fantasies delirants que ells mateixos s’han construït: TV3 i tota la classe política i mediàtica catalana, encara es pregunten els motius de tal victòria, una prova més decom d’allunyats viuen dels problemes reals de la gent. Uns problemes que són els mateixos a Vic, Barcelona, Mataró, Sabadell, Salt, l’Hospitalet i la gran majoria de ciutats catalanes.

A la segona volta Aliot s’enfrontava al ex alcalde Jean-Marc Pujol, candidat del partit ultrajacobí i anticatalà de Les Rèpublicains (LR)
Pujol, com a alcalde de Perpinyà, ha atacat la identitat catalana i ha afavorit la immigració massiva que ha creat un clima d’inseguretat insuportable.

El grup “unitat catalana” i Puigdemont amb una carta personal van donar el seu suport explícit al candidat immigracionista i jacobí, confonent un cop més el seu pseudo-catalanisme amb immigracionisme i marxisme “antifa”.

Cal recordar que mentre Puigdemont, ERC, TV3 es dediquen a insultar i menysprear a Louis Aliot, aquest va manifestar el seu rebuig a l’empresonament dels polítics catalans.
Com sempre la classe processista, cometent errades cada vegada que obren la boca.

Per la seva banda, Aliot ha marcat una diferència clara amb la presidenta del seu partit (RN), Marine Le Pen, i ha donat a la seva campanya un to clarament catalanista, amb defensa del bilingüisme i de la personalitat catalana de la ciutat, recuperant així el sentit identitari català que va tenir l’antic “Front National” a la Catalunya nord durant els anys 80-90.

Som clars, amb tots els matisos que puguem tenir amb Aliot, la seva elecció és la millor cosa que li podia passar a Perpinyà, la catalana. Ara cal esperar i veure com realitza la gestió a l’alcaldia. Si acaba amb la inseguretat i té cura de la identitat i la llengua catalana, pot convertir-se en una referència política per al seu partit i també per a nosaltres a Catalunya.

Li desitgem el millor.

SOM Catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.