Mai no els veureu a l’esglèsia …..

Mai no els veureu a l’esglèsia …..

No els veureu a una església, ni tampoc celebrant l’obertura de cap centre religiós … Però ah!, senyors, quan es tracta d’una mesquita mai trobareu a ningú tan feliç i cofoi (excepte si és de la CUP), com els cretins d’ERC.
L’alcalde d’Al-Manresa ho deixa clar: “Dia de joia i emocions a la inauguració de la Mesquita El Fath!”, i acaba la frase amb el mantra obligat: “Manresa diversa”.

El que no sap, el que no vol saber, és amb qui es juga els quartos i que amb aquesta penya, quan arriben a ser -ne prous, s’acaba de pet la diversitat.

Al gloriós acte hi van anar “todos los representantes de las fuerzas de seguridad”, vinguts a humiliar-se davant de l’Islam i de pas a quedar bé, “que hay que ascender”, fins i tot la guàrdia. Després diuen que durant el franquisme ….. però almenys eren esglèsies.

Explica la notícia també que les obres i tota la broma han costat 700.000 euros. Algú pregunta d’on han sortit?, si home, clar!, d’aportacions de fidels i tan “panxos”, quan el finançament de mesquites pel wahhabisme, i hom sap el que això implica, és pràctica habitual arreu d’Europa, això quan no és al darrere el regne de Marroc.

ERC i la resta, els millors “dinamitzadors” de l’avenç de la islamització.

 

No hi ha comentaris

Publica un comentari