Manchester, la barbàrie és dins de casa.

Manchester, la barbàrie és dins de casa.

Un nou atemptat, a Manchester o a qualsevol ciutat mig islamitzada de l’Europa occidental, eren faves comptades que en diem en català.

Ara comença la segona part, ja s’encarregaran els mitjans d’intentar que ens perdem en el superflu. La història esgarrifosa, el vall de números de morts i ferits, l’entrevista a l’artista de l’esdeveniment, tertúlies de xais, la inequívoca i imprescindible ofrena foral d’aquí a uns dies, els clams a la calma, tot ben dirigit i sobretot ben pacífic. L’important és “que continuï l’espectacle” i el bombardeig de (des) informació i que ningú, o els menys possibles; es facin un plantejament seriós de QUE ESTÀ PASSANT EN REALITAT A EUROPA”.

Una darrera puntualització. Com si d’una burla cruel i descarnada de la realitat es tractés….. Ahir, justament ahir, l’ajuntament de Barcelona sortia a les notícies (http://www.elpuntavui.cat/…/1148896-barcelona-donara-papers…) La seva intenció és fer una mena de “regularització” a la casolana de TOTS els immigrants il·legals de la ciutat. Sense comprovacions, sense dades, sense saber “qui són” en realitat ni naturalment els seus antecedents policials i penals, no, només cal residir a Barcelona uns quants mesos.
Heus aquí l’essència de la bogeria, esperem que ni jutges ni delegació de govern doni cap tipus de validesa a tot plegat.

Acabem. Volem enviar el nostre condol a tots els familiars de les víctimes.
Víctimes de la multiculturalitat i de l’enginyeria social d’uns boixos.

Els musulmans fanàtics i assassins no són res més que la conseqüència inexorable. Això s’ha de tenir molt clar.

SOM catalans.

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.