Manipulació.

Manipulació.

Aquesta és una de les fotografies que ha obtingut premi Pulitzer. A la imatge, aparentment, veiem a un immigrant que intenta protegir la seva dona de la policia.

Però resulta que la realitat, la podeu veure en l’enllaç del vídeo, és molt diferent, és ell qui tira a la dona a la via del tren, qui ha de ser apartat d’ella i finalment és detingut.

L’important, el més important del fet, és que si aquesta foto ha estat guardonada, n’hem d’extreure la conclusió de què existeix una intencionalitat política “d’atacar”, per la línia de flotació del sentimentalisme de la gent i coadjuvar a crear una reacció popular contra les mides (tíbies mides) adoptades per frenar aquesta invasió. Per descomptat tot revestit amb la parafernàlia habitual, repetida com un mantra pels mitjans, els polítics i les autoritats eclesiàstiques, “no hem de posar murs”, “hem de ser solidaris”, “són persones com nosaltres” i sobretot la de “són una oportunitat per Europa”.

Bé, aquesta darrera afirmació sí que té una mica de veritat, de fet si són una oportunitat, però no en el sentit que la gent acostuma a entendre, sinó per la deconstrucció del mercat laboral, mercat en el qual a base de nova i massiva mà d’obra es podran abaratir sous i acabar amb els ja malmesos drets socials dels treballadors. Tot això sense oblidar la creació de “les estructures d’acollida i suport” que representen negocis milionaris per grans empreses.

https://www.youtube.com/watch?v=IFFQ5GFIQhI

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.