Manters agressius.

Manters agressius.

Els carrers del centre de Barcelona s’han convertit en una casba de productes falsificats de baixíssima qualitat, els seus “distribuïdors” són immigrants il·legals.
La tendència de la G.U. és inhibir-se cada cop més, (podeu comprovar com els agents “fan veure que fan” qualsevol tarda a la plaça Catalunya) perquè ja veieu que passa quan esporàdicament s’intenta fer alguna cosa amb la situació……..

Els venedors africans, amb un comportament propi de salvatges, han deixat un policia amb una lesió greu a l’ull de la qual no se’n sap si recuperarà totalment la visió i 6 agents més han sofert lesions lleus.

Com s’ha arribat a això?, l’ajuntament, amb les seves “directrius” a la G.U., el suport a base de “sindicats de manters”, les proclames a favor seu i altres ximpleries, n’és el culpable principal. Ara, policies i ciutadans estem patint la collita.

Per a SOM catalans cal separar la venda ambulant de sempre, una infracció administrativa que és prou en mantenir-la controlada, i el que passa avui dia, turbes agressives d’immigrants il·legals que ofereixen productes il·legals.
Contra tot això detencions i expulsions, així de clar, així de senzill, fer senzillament el que la llei marca i que ara per ara no es fa, perquè …no es vol fer.

https://www.elnacional.cat/…/enfrontament-manters-guardia-u…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.