Marsella, l’atemptat amagat.

Marsella, l’atemptat amagat.

El dia 1 d’octubre, immersa Catalunya en el referèndum, va tenir lloc un atemptat a Marsella.

Un islamista, al crit de “Allahu Akbar” va matar dues noies, una la va degollar i l’altra la va apunyalar a l’estómac, moments després el terrorista era mort per la policia, cosa per la qual hem de felicitar-nos, evitant així més assassinats.

El que no ha explicat cap dels mitjans oficialistes, dels pocs que van publicar-ho, és que es tractava d’un il·legal que justament dos dies havia estat detingut per un furt i en lloc d’ingressar-lo al centre de reclusió de Lió per la seva expulsió de l’estat francès, el van deixar en llibertat el dissabte.
Per què?, suposadament perquè el centre era ple (circumstància que l’enllaç que adjuntem desmenteix amb detalls prou precisos demostrant que sí que hi havia places) i per una disfunció administrativa com va ser l’absència del funcionari que havia de firmar-lo.

Dit clar i català, el sistema, les autoritats, no van fer la seva feina. No la van fer quan van deixar entrar aquest criminal a Franca i no la van fer quan, enxampat per la policial, el van deixar en llibertat en lloc d’expulsar-lo, el resultat DUES DONES MORTES.

Per això avui cal repetir el que ja hem comentat moltes vegades, el terrorisme que patim a Europa té uns determinats autors, però també uns responsables per omissió en el compliment de les seves obligacions, els governs.

Sí, el bonisme mata.

SOM catalans.

https://fr.sputniknews.com/…/201710031033316618-marseille-…/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.