MENAs i depeses, la hipocresia insostenible.

MENAs i depeses, la hipocresia insostenible.

El total de les despeses que comporta tot l’afer del MENAs .. no hi ha nassos de publicar-les.

Parlem de lloguers milionaris de cases de colònies i d’hotels, de la construcció de centres, d’educadors, de psicòlegs, de vigilants de les dependències on hi ha menors, dels centres tancats per menors condemnats, de roba, de menjar, d’operaris pel manteniment de dependències i de reparació de destrosses que són molt habituals, dels pisos pels majors de 18 anys, dels procediments judicials (que costen bons calerons), dels pagaments de la generalitat (com a responsable-tutor civil subsidiari quan els afectats per les bretolades, destrosses i delictes d’aquests menors reclamen) d’hores policials, dels diners que se’ls hi paga a tots (que ara han ampliat fins … els 23 anys) i moltes més coses.
Estem parlant de centenars de milions d’euros, .. pel cap baix.
Tot plegat és insostenible i els responsables de la generalitat ho saben.

Aquests diners surten d’altres partides pressupostàries, i no cal que us diguem de quines. Només cal veure a on hi ha retallades, és tan senzill com el fenomen dels vasos comunicats.

A nosaltres no ens tremolaria el pols a l’hora de posar en pràctica la solució a aquest desgavell, però ara per ara i amb els governants que tenim és impossible, de fet “ells” són el problema.

https://catalunyadiari.com/…/govern-milions-euros-municipis…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.