Menors immigrats?, paguen els seus pares.

Menors immigrats?, paguen els seus pares.

És a dir:
-És un tràfic organitzat, des de l’inici fins al destí final (només cal llegir la notícia amb mínim d’atenció per adonar-s’en), res de les llegendes multiculturalistes per fer plorar dels “nois” que ho deixen tot i van a l’aventura …
-Els pares els paguen el viatge, és a dir, saben (… i sabem) que tenen família al Marroc.
-Venen a Barcelona, Bilbao I València, es confirma que les polítiques bonistes de Barcelona (Catalunya) han creat un efecte de bomba d’aspiració.

L’arribada de menors d’edat a la península (ja que les autoritats espanyoles se’ls queden en lloc de retornar-los) són bàsicament el que podríem anomenar una inversió per les famílies marroquines. La rendibilització d’aquesta inversió? Rebre diners i moltes possibilitats, per la via del nefast reagrupament familiar, d’acabar tots aquí.

Nosaltres ho sabem, les autoritats ho saben i “ells” també ho saben, però amb tot i això els nostres governants, especialment els de Catalunya, no paren d’augmentar l’efecte de crida.
El resultat ja el veiem cada dia pels nostres, cada cop menys, carrers.

Els menors?, a casa seva amb les seves famílies, quan els marroquins vegin que el negoci s’ha acabat i els retornen deixaran d’arribar, exactament igual com les pasteres a la mediterrània central.
SOM Catalans.

https://www.elmundo.es/…/06/01/5cf2b0d1fdddff7c4b8b45b2.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.