Menors marroquins, patent de cors.

Menors marroquins, patent de cors.

Passeu pel Pou de la Figuera, al barri del casc antic de Barcelona, noies soles abstenir-se sobretot a la nit, i veureu les meravelles que estem mantenint i sobre els quals, per cert, ningú ens ha preguntat si els volien a casa nostra.

Els menors marroquins acumulen una quantitat ingent de detencions i malifetes, però com són menors i som tan políticament correctes la policia no subministra dades delinqüencials sobre aquests fets. Tanmateix tampoc se’ls porta a judici en la majoria dels delictes, només en alguns de gravetat i això en els casos que rarament se’ls enxampa,
Arribat el judici, si els condemnen, el jutjat de menors únicament pot fer ordre per ingressar-los un temps a un centre tancat.

Si voleu una bona radiografia, pregunteu a algun comerciant de la zona o a un Guàrdia urbana del barri, us explicaran la realitat.

Per acabar una informació d’interès per a tots. Si sou víctimes d’algun delicte o agressió per part d’aquest trepa i la policia els deté, sapigueu que estan TUTELATS per la Generalitat, en conseqüència si hi ha danys, indemnitzacions, reclamacions haurà de pagar-vos la Generalitat.

NI menors ni majors, il·legals fora!!

http://www.ccma.cat/…/com-sobreviuen-els-m…/noticia/2819632/

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.