Mercadal de Guifré el Pilós a Ripoll, falsejant la nostra història.

Mercadal de Guifré el Pilós a Ripoll, falsejant la nostra història.

El mercadal del compte Guifré de Ripoll d’enguany incorporarà … un mercat àrab.

Segons un dels llumeners que organitza aquest disbarat això ajudarà a “donar la sensació de barreja de cultures i de mestissatge”, la mateixa monòtona cantarella multi de sempre, si fa falta falsejar la història doncs cap problema.
A continuació el mateix personatge afegeix: ”Aquella època va ser molt convulsa: hi havia els cristians per una banda i els àrabs per una altra”. Fixeu-vos bé, com se’n cuida molt de no identificar-se pas com a descendent d’aquests cristians, tot adoptant un mena d’impresentable posició a l’estil “ni carn ni peix”.

Per si la cosa no queda prou clara el regidor “d’incultura” Ramon Santanach afegeix: “el Mercadal del Comte Guifré permet retornar a Ripoll als seus orígens” (!!??) oblidant, segurament no en té ni idea, els orígens de la seva vila, CONQUERIDA als musulmans pel compte Guifré i REPOBLADA posteriorment.

Muntar una farsa marroquina a una vila catalana com Ripoll aprofitant un esdeveniment que porta el nom del compte Guifré, que va morir en combat contra els invasors musulmans, ….. definitivament s’han begut l’enteniment.

https://www.naciodigital.cat/…/…/mercadal/comte/guifr/ripoll

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.