Més de 20 delictes cada hora.

Més de 20 delictes cada hora.

Així està Barcelona, amb la delinqüència completament descontrolada.

De fet no és d’ara, la situació ja s’estava escalfant des de feia temps, ara ha explotat i ja ni tan sols l’habitual i barroer maquillatge de les estadístiques serveix per amagar-ho.

Les raons i motius per les quals s’ha arribat fins aquest punt responen a una sèrie de factors, seria fals reduir-les a una o dues.
Les laxes lleis de l’estat, que a Catalunya s’apliquen amb més laxitud i que arriben al paroxisme a la capital.
La parsimònia dels jutjats, amb poc personal i infectats d’un garantisme que el fa preocupar més pels drets dels delinqüents que de fer justícia.
Les allaus de turistes que són un reclam per la delinqüència, de fet molts delinqüents d’arreu d’Europa i el nord d’Àfrica venen a casa nostra “a fer l’agost”.
La immigració, que acapara gairebé el 70% del total de la delictivitat a la capital i que en alguns tipus delictius s’acosta al 100% (per exemple robatoris a domicilis i estrebades al carrer).
Una policia curta d’efectius, desmotivada, sense suport judicial i al punt de mira d’uns polítics més preocupats de castigar-la a la més mínima que del problema que té la ciutadania.
De raons i motius n’hi ha més però aquest són els principals.

Res s’ha fet fins ara i pràcticament res es farà a partir d’ara, de fet a cada dia que passa les mides per redreçar a fons la situació hauran de ser més dures i expeditives, per aquest mateix motius la possibilitat de la seva implementació s’allunya més i més d’uns governants malalts de bonisme i d’una incapacitat dirigent manifesta.

Així que, barcelonins, catalans, n’hi ha per estona.

Però …. si us heu cansat de ser les víctimes, si creieu que cal donar un cop de timó, si penseu que s’han de canviar lleis i reglaments i aplicar-los amb fermesa i finalment, en resum, que es necessita mà dura contra la delinqüència, ja sabeu quin és el vostre lloc
SOM Catalans.

https://www.rac1.cat/…/barcelona-es-la-ciutat-de-lestat-amb…

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.