Més violacions.

Més violacions.

Per desgràcia, i per qualsevol persona amb una mínima capacitat de raonament, fets com aquest són les primeres espurnes d’un foc que acabava d’iniciar-se.

No hem de tenir cap dubte que la majoria dels governats d’estat, per molt beneïts que semblin, ho saben. Saben que anirà a pitjor i saben, però no volen no sentir-ne parlar, del que passarà a mitjà termini si no es frenen i reverteixen els fluxos immigratoris.

Però la combinació de diversos factors, la por a desobeir les consignes “no escrites”, a les reaccions de les multinacionals de la globalització i la banca (la que paga les campanyes), a enfrontar-se amb les directrius dels organismes internacionals (que representen en definitiva als poderosos, al de veritat volen dir), a la “pròpia guàrdia de la porra” (el conglomerat d’ONG’s mantingudes pels mateixos estats i l’extrema esquerra com a instrument conscient o no del mundialisme) i al multiculturalisme estès avui com ideologia “dominant” pels mitjans. Esclerotitza, anul·la qualsevol reacció.

Mentrestant el foc s’escampa.

Ara, avui, la lluita és clara. Globalització i dissolució-desaparició dels pobles europeus i de casa nostra com la coneixem, o identitat.
La resta és fullaraca.

http://www.elmundo.es/sociedad/2016/06/01/574ea25222601d720c8b4609.html

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.